Гичкозбиральні машини БМ-6

Запчастини на Ботвоуборочная машину БМ-6

Вали, втулки, гідроциліндри, зірочки, кожухи, ковпаки, копіри, корпуси, хрестовини, кришки, лопаті, муфти, осі, пальці, пір'я, пластини, підвіси , полотна, напівмуфти, півсфери, редуктори, скребки, маточини, талрепи, чохли, шарніри, шестерні, шківи...


ᐉ Запчастини для Гичкозбиральної машини БМ-6 від Мотор-Агро

Запчастини до гичкозбиральних машинам БМ-6

Необхідна для зрізу гички цукрових буряків, засіяної з міжрядної відстанями в 45 см. Вона одночасно зрізає гичку з 6-ти рядів, збираючи її та завантажуючи в транспортний засіб. Складається з копіює пристрою, ріжучої апаратури з копіром, приймача транспортера з бітером, елеватора бадилля, ботвошвиряльних барабанів і очисних головок коренів.

Технічна схема БМ-6

копіюють пристрій БМ-6 практично збігається з КСТ-зА, винятком є ​​лише кількість копірів - в КСТ-зА їх 2 штуки, у БМ-6 - 3 штуки. Ботвосрезающій апарат представлений копіюють механізмами і дисковими ножами, шарнірно пов'язаними з основною рамою і спирається на опорну колесо. Щуп виготовлений у вигляді гребінки з 7-ю фігурними смугами, з'єднаних зі стійкою, приєднані до кронштейну крізь Паралелограмна підвіску. Дискові ножі в вертикальній площині закріплюють гвинтом таким чином, щоб вони мали можливість спускатися нижче рівня грунту і підніматися вище головок високорозташованих в грунті коріння. Висота зрізу регулюється за допомогою змінюються зазорів між щупом і лезом ножа в вертикальній площині, а якість зрізу в горизонтальній. Ботвосрезающій апарат укомплектовується гладкими або сегментними ножами в залежності від ділянок роботи.

Ботвосрезающій апарат

Очисник головок коренів шарнірним способом прикріплений до машини в задній частині. Це обертається вал, із закріпленими на ньому гумовими батогами. Під час руху машини копіюють пристрій автоматично направляє машину по рядках. Опорні колеса служать для копіювання рельєфу грунту в міжряддях і підтримки ботвосрезающіх апаратів на необхідній висоті. Копіри, під час їх зустрічі з головками коренів, дублюють їх положення по висоті, зміщуючи одночасно ножі ботвосрезающего апарату. Ножі зрізають головки коренів разом з бадиллям і за допомогою лопат викидають їх на приймальний транспортер. Далі бадилля за допомогою бітера, навантажувального елеватора і ботвошвиряльного барабана направляє в транспортний засіб. У Бітер і вантажному елеваторі бадилля перетрушується з неї відокремлюються частинки грунту. Очищувач головок за допомогою обертових гумових бичів прибирає з обрізаних коренів залишки гички. Бичі розміщують таким чином щоб вони могли бити по голівках коренів і проходити в безпосередній близькості від грунту. За умови нормальної роботи відстань від кінців бичів до грунту становить 10-15 см.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння