Коробка діапазонів, мости ведучих і керованих коліс

Запчастини на коробку діапазонів, мости ведучих і керованих коліс для комбайна ДОН-1500

Балки, болти, вали, вилки, втулки, диски, осі, півосі, пружини, важелі, сальники, гальма, шарніри , шестерні, шкворни, штоки...


ᐉ Коробка діапазонів, мости ведучих і керованих коліс від Мотор-Агро

Запчастини до коробки діапазонів, мостам провідних і керованих коліс для комбайна

Мости ведучих коліс ДОН-1500 оснащуються тільки гідравлічним приводом. Міст включає в себе балку, коробку діапазонів, бортові редуктори з диск. гальмами, ліву піввісь, праву піввісь, з'єднувальні втулки і гідромотор. Гидромотор аксіально-поршневого типу дає можливість безсхідчасто регулювати швидкість руху комбайна в межі будь-яких діапазонів коробки.

Коробка діапазонів включає в себе корпус в збірці з валами, шестернями, диференціалом і підшипниками, механізмом перемикання діапазонів, датчиком швидкості, електроблокуванням пуску двигуна і г/ц блокування. Рухливі шестерні дають можливість включення одного з 3-х діапазонів для переміщення комбайна назад або вперед.

Механізм перемикання діапазонів включає корпус, корп. блокування, штоків перемикання, вилок перемикання, важеля, валика перемикання, фіксаторів і ін. деталей. Блокування від одночасного включення діапазонів - при одному включеному штоку кульки замикають інший шток в нейтральному положенні. Блокування від самовимикання - перемикання одного з штоків можна тільки з умовою натиснутій педалі гідроприводу блокування. Блокування пуску двигуна - при включеному діапазоні штовхач натискає на кульку включателя, який розмикає електроланцюг пуску двигуна.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння