Підвіска ЗІЛ

Запчастини до підвіски ЗІЛ

Амортизатори, вкладиші, втулки, кронштейни, листи ресори, накладки, пальці, подушки, прокладки, амортизатори, драбини, сухарі, вушка, штанги...


ᐉ Запчастини для Підвіски ЗІЛ від Мотор-Агро

Запчастини до підвіски для ЗІЛ

Передня підвіска ЗІЛ-130

В ній ресори передніми кінцями закріплюються вушками і пальцями на кронштейни рами. Вушко встановлюється в кріпиться в ресори через прокладки за допомогою 2-х болтів і драбини від зсувів ресора стримується за допомогою виступів на корінному листі з прокладкою. У вушко впресовані втулки з високоізносостойкіх матеріалів. Ззаду ресори спираються на сухарі кронштейнів і мають можливість рухатися в них при прогині ресори. На пальцях сухарів стоять вкладиші, які захищають від зносу стінку кронштейнів і стягуються болтами, на яких стоять втулки. З ковзної боку корінного листа монтується накладка, яка захищає його від зносу.

Все схильні тертю деталі проходять термічну обробку з метою збільшення їх строків служби. Посередині ресора закріплюється до подушок передньої осі за допомогою 2-х драбин з накладками. На накладці і подушці передньої осі є фіксатори які не дають подовжньому зміщуватися ресорам. У підвіску ставлять два телескопічних гідравлічних амортизаторів 2-го дії, верхній пружиною закріплених на кронштейні рами, а знизу на передній осі. Вертикальні руху обмежуються буферами, пом'якшуючими удари.

Задня підвіска ЗІЛ-130

Включає в себе основний і додатковий ресор. Закінчення задньої основний ресори з виробляються з таким же типом кріплень як і в передній. Додаткова ресора не має з'єднання з рамою - вона може крениться як єдине ціле з основою за допомогою тих же драбин, і включається в роботу під час повного навантаження на автомобіль, спираючись на спеціальні рамні кронштейни.

Запчастини і деталі на підвіску ЗІЛа оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння