Зчеплення ГАЗ-2410 і ГАЗ-3110

Запчастини для зчеплення на ГАЗ-2410 і ГАЗ-3110 "Волга"

Гідроциліндри, диски натискні, кошики муфти, пальці рук зчеплення, підшипники вижимні, важелі віджимні...


ᐉ Запчастини для Зчеплення ГАЗ-2410 і ГАЗ-3110 від Мотор-Агро

Запчастини до зчеплення для ГАЗ-2410 і ГАЗ-3110 Волга

На дані автомобілі ставлять сухе зчеплення з одним диском і пружинної маточиною а також гасителем крутильних коливань. У провідні частини зчеплення входять маховик, провідний диск зчеплення, який включає в себе кожух, натискний диск і важелі вимикання зчеплення.

Пристрій зчеплення на Волгу

Штампований кожух зі сталі приєднаний до маховика з шістьма болтами, на яких між різьбленням і голівкою є циліндричний поясок потрібний для центрування кожуха. Для більш якісного охолодження зчеплення на фланці і бічній поверхні кожуха прилеглої до нього є 3 зрізу, крізь які при роботі здійснюється циркуляція повітря. Збоку на кожусі є 3 рівномірно розташованих прямокутних вікна, в які входять 3 виступу чавунного натискного диска.

Таке з'єднання забезпечує передачу крутного моменту крізь кожух на натискний диск; центрування натискного диска щодо кожуха, а також передбачає можливість осьових зсувів натискного диска щодо маховика при відключенні зчеплення. Між кожухом і натискним диском є ​​9 пар натискних пружин. З метою уникнення їх заїдання при стисненні зовнішня і внутрішня пружини виробляються з різними напрямками навивки. Внутрішні пружини центруються щодо бобишек на нажимном диску і відбортовку кожуха зчеплення, зовнішні щодо внутрішніх пружин. З метою захисту натискних пружин від шкідливого впливу тепла, яке виділяється під час пробуксовки зчеплення, між натискним диском і пружинами розташовані теплоізолюючі асбокартоновие шайби.

Три сталевих важеля виключення зчеплення знаходяться в прорізах напрямних виступів натискного диска і за допомогою осей і голчастих підшипників об'єднуються з натискним диском і з опорними виделками, шарнірно закріпленими на кожусі. На різьбові хвостовики опорних вилок накручені сферичні гайки, які притискаються до сферичних поверхнях на кожусі конічними пружинами, що знаходяться між опорних вилок і кожухом. Таке шарнірне з'єднання дає можливість деякого коливання опорних вилок, що потрібно для компенсації зміни відстані по радіусу між осей важелів під час відведення натискного диска.

Сферические гайки потрібні ще для монтажу внутрішніх кінців важелів виключення в одній площині, утворюючи однаковий зазор між кінцями важелів і торцем підшипника виключення зчеплення. Нерівний зазор тягне за собою перекіс натискного диска під час при виключенні зчеплення - неповне вимикання або неплавное включення. Для уникнення самоотвертиванія сферичних гайок при роботі, їх раскерняют в прорізи на різьбових хвостовиках опорних вилок.

Запчастини і деталі до зчеплення ГАЗ-2410, ГАЗ-3110 Волга оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння