Гальма УАЗ

Запчастини для гальмівної системи на УАЗ

Барабани, вакуумні підсилювачі, гайки, гідроциліндри, головні пари, диференціали, колодки гальма, накладки, пружини, ремкомплекти, гальма задні, гальмо гальмо, трубки гальмівні, шланги гальмівні , щити, ексцентрики...


ᐉ Запчастини для Гальма УАЗ від Мотор-Агро

Запчастини до гальмівної системи для УАЗ 469

Гальмівна система УАЗ комплектується двома незалежно функціонуючими гальмівними системами: системою робочих гальм коліс з гідравлічним приводом і системою гальма стоянки з механічним приводом.

Гальма робочі

Передні гальма забезпечені двома колісними циліндрами, окремо впливають на колодки на відміну від задніх діючих на обидві колодки. Гальмівний щит 469-го закріплюється з цапфою на кришці колісного редуктора, а в 469Б на цапфу поворотного кулака. На щитах за допомогою опорних пальців і гайок фіксуються 2 колісних циліндра. На опорні пальці між шайб під самими їх головками, а також опорних вушок колісних циліндрів "мертво" посаджені бронзові ексцентрики, на яких повертаються гальмівні колодки. Опорні кінці колодок щодо гальмівного щита зміщуються поворотом опорних пальців з ексцентриками.

На колісному циліндр є 2 отвори: 1-е необхідно для підведення гальмівної рідини з системи приводу, а 2-е - для випуску повітря з системи у час прокачування; воно закривається пропускними клапанами забезпечують герметичність в загорнутому положенні. Внутрішні частини колісних циліндрів закриті від вологи, пилу і бруду за допомогою гумових ковпаків. Гальма задніх коліс 469-го і 469Б розрізняються лише формою щитів.

Гальмо заднього колеса

З одним колісний циліндр на дві колодки. Поршні, ущільнити. кільця і ​​інші запчастини аналогічні переднього гальма. Знизу на гальмівному щиті знаходяться опорні пальці, на кіт-ті одягаються аналогічні переднім торм. регулювальні бронз. ексцентрики, відносить. яких і розгойдуються колодки. Накладки задніх колодок гальма коротше накладок передньої колодки. Це потрібно щоб знос задніх і передніх накладок був рівним. Самі ж барабани ідентичні для всіх коліс. Барабани закріпляться на ступиці за допомогою 3-х гвинтів, нерівномірно розташованих по колу забезпечуючи тим самим монтаж барабана на ступиці виключно в одному певному положенні, згідно з яким оброблявся барабан з маточиною.

Гідравлічний привід гальм

Гідропривід робочих гальм УАЗ-469 включає в себе гальмівну педаль, ГЦ, трубопроводи з сполучної арматурою і колісних циліндрів.

Запчастини і деталі до гальм УАЗ оптом і в роздріб в інтернет -магазин запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння