Гальма КрАЗ і МАЗ

Запчастини для гальма на КрАЗ і МАЗ

Барабани, болти, влагоотделители, втулки, діафрагми, диски, заклепки, ланки, камери, клапани, колодки, крани, кронштейни, кришки, кулаки, накладки, осі , пружини, регулятори, ресивери, важелі, гальма, трубки, косинці, циліндри, шківи, ​​шланги...


ᐉ Гальма КрАЗ і МАЗ від Мотор-Агро

Запчастини до гальм для КрАЗ і МАЗ

Дані автомобілі обладнають робочою гальмівною системою, яка впливає на кожне колесо, запасний (стояночної), що діє на колеса заднього і середнього моста, а також допоміжної гальмівною системою, що знаходиться в системі випуску відпрацьованих газів. Всі механізми гальмівної системи функціонують завдяки стислому повітрю пневмосистеми.

Робоча гальмівна система

Потрібна для контролю над швидкістю руху автомобіля а також його зупинки з потрібною ефективністю. Об'єднує в собі гальмівні механізми і пневматичний роздільний привід. Тип механізмів - барабанний, з 2-ма внутрішніми симетрично розташованими колодками і кулачковим розтуляючи.

Запасна (стояночная) гальмівна система

Необхідна для фіксації автомобіля в нерухомому стані. Функції запасної вона виконує в випадках коли робоча виходить з ладу.

Допоміжна гальмівна система

дросельних типу, компресійна, з пневматопріводом і необхідна для зниження енергетичний навантаженості гальмівних механізмів робочої гальмівної системи. Під час її застосування гальмування здійснюється непрацюючим двигуном (подача палива вимкнена) методом збільшення протидіє тиску у випускному тракті.

Запчастини і деталі на гальма оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки мотор АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння