Мости і підвіска КАМАЗ

Запчастини для мостів і підвіски автомобілів КАМАЗ

Амортизатори, черевики, болти, бризковики, буфери, вали, вилки, вкладиші, втулки, гайки, головні передачі, диференціали, картери, клапани, колеса, кільця, крани, хрестовини, кулаки, стрічки, листи ресори, манжети, маслоотражатель, муфти, накладки, опори, осі, пальці, петлі, піввісь, притиски, прокладки, пружини, пильовики, ремкомплекти, ресори, сальники, сателіти, драбини, маточини, сухарі , трубки, вушка, фіксатори, фланці, циліндри, чашки, шайби, шестірні, шпильки, штанги...


ᐉ Запчастини для Мостів та підвіски КАМАЗ від Мотор-Агро

Запчастини до мостів і підвісці для автомобіля КАМАЗ

Передній міст КамАЗ-5320

Включає в себе нерозрізну балку з поворотними кулаками вильчатого типу. Посередині двотаврова балка має спеціальний вигин для нижчого монтажу силової установки. З обох кінців балки розташовуються бобишки, з циліндричними расточками для монтажу шворнів. В отворі куркулів під шкворня впресовані підшипники ковзання. Від осьових зсувів шкворень фіксують за допомогою клина і гайки. Отвір в кулаці прикриваються кришкою з прокладками, які оберігають підшипники від зовнішніх факторів. Щоб гарантувати стабілізацію керованих коліс осі отворів під шкворни нахиляються в поперечній площині на 8 градусів, а в поздовжній на 3 градуси назад щодо рами.

Між нижньою частиною вушка балки і кулаком розташований опорний підшипник, що складається з опорного кільця і шайби, а між верхнім торцем вушка балки і кулаком - шайби, якими регулюється осьової зазор. Верхній з нижнім важелі приєднані до куркуля гайками зі шплинтами. Кути повороту куркулів обмежуються за допомогою наполегливих болтів упираються під час максимального повороту в бобишки балок моста.

На цапфі кулака гайкою, двома замковими шайбами ​​а також контргайки закріплюється маточина колеса, яка обертається на 2-х конічних роликопідшипників. Зовні підшипник захищається від зовнішніх впливів кришкою маточини, а всередині - сальником в расточке маточин. На фланець маточини закріплюється обід колеса, а ззаду на торець фланця - гальмівний барабан.

Картер переднього моста КамАЗ-4310 відливається разом з лівим коротким кожухом півосі. Правий кожух впрессовивается в картер, а клепаних зварювання захищає кожух від осьових зсувів. На фланці кожухів півосей шпильками закріплюються шаропори зі шкворнями. У них запресовуються бронзові втулки, з внутрішніми кулаками шарнірів однакових кутових швидкостей.

На шкворнях стоять корпусу поворотних кулаків, що повертаються на конічних роликових підшипниках. На корпусу поворотних кулаків приєднуються на шпильках цапфи і супорти гальмівних механізмів. У цапфи впрессовуются бронзові втулки, в яких обертаються зовнішні кулаки шарнірів. Передача крутного моменту від внутрішнього кулака до зовнішнього відбувається крізь шарнір однакових кутових швидкостей. На шлицевом кінці зовнішнього кулака варто ведущ. фланець.

Середній і задній міст

Картери зварюються з сталевих штамп. балок з навареними на них кришками картерів, фланцями для установки редукторів головних передач, кінцевими фланцями для установки супортів гальмівних механізмів і цапф маточин коліс, важелями для установки реактивних штанг і опор ресор.

Напівосі мостів знаходяться в розвантаженому стані. На цапфах мостів гайками, замковими шайбами, а також контргайками фіксуються маточини, які обертаються на конічних роликових підшипниках. До фланців маточин шпильками закріплюються гальмівні барабани і диски коліс. Крім того, барабани фікс. на маточинах 3-мя гвинтами. Маточини мостів а також їх кріплення взаимозаменяются. Підшипники ступиці забезпечені від бруду і пилу прокладками під фланцем півосі і манжетою з лабіринтовим ущільненням, розташований в расточке маточини. Порожнина корпусу поворотного кулака захищена від попадання небажаних елементів всередину за допомогою комбінованого сальникового ущільнення з розпірні кільцем, що закріплюється болтами на внутрішній торець корпусу.

Деталі й запчастини на мости і підвіску оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння