Інструменти, металовироби, електроди

До поняття кріплення можна віднести поняття металовироби (вони ж - металеві вироби) є ні чим іншим, як стандартизованими виробами з металу величезною різноманітної номенклатури застосовуваних практично повсюдно. Умовно можна віднести дроту сталеві з їх похідними такими як цвяхи різних конфігурацій, канати і троси, різну сітку, зварювальні електроди і т.д., кріплення, а саме болти, гвинти, гайки, шайби, шпильки, шурупи, штифти, шплінти, кільця , заклепки і т.д.

Виберіть категорію металевих виробів:


ᐉ Інструменти, металовироби, електроди від Мотор-Агро

Каталог інструментів, металевих виробів (метизів) і електродів

Зварювальний електрод - це металеві або неметалеві стрижні з електропровідного матеріалу, необхідні для забезпечення підведення струму виробу підлягає зварюванню. В наші дні виробляють понад 200 марок, половина з яких плавляться для ручного дугового зварювання.

Можна виділити плавляться та не плавляться. Неплавкі роблять з тугоплавких матеріалів, наприклад вольфраму по ГОСТу 23949-80 "Електроди вольфрамові зварювальні плавляться", синтетичного графіту, або ж електротехнічного вугілля. Плавляться виробляють використовуючи зварювальний дріт, яка згідно з ГОСТ 2246-70 поділяють на вуглецеву, леговану або ж високолеговану. Понад стержня з металу обпресуванням під тиском наносять шар захисного покриття яка необхідна для металургійної обробки зварювальної ванни, її захисту від атмосферних впливів і обумовлює більш якісне, стійке горіння дуги.

Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння