Форсунки

Форсунки для паливної апаратури

Форсунки оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте


ᐉ Форсунки від Мотор-Агро

Форсунки на паливну апаратуру оптом і в роздріб

Форсунка по суті це механічний розпилювач рідин або газів. Застосовують з метою розпорошення палива наприклад в інжекторних з-мах подачі палива, також виробляють розпорошення через високого тиску палива (близько тисячі атмосфер при використанні дизельного палива). Найважливішою складовою є сопло форсунки. Включає один-два канали. У першому на вихід подається розпилюються рідина по другому - пари, гази потрібні розпилення 1-ої рідини. Чистий форсунка високої якості забезпечує конусоподібний розпилювач, і факел стає рівним і безперервним. Форсунки бувають механічними, електромагнітними, п'єзоелектричними, а також гідравлічними.

Принцип роботи дизельної форсунки

Паливо подається під тиском безпосередньо в кільцеву камеру, яка утворюється між корп. розпилювача і його голкою. Під тиском голка піднімається і стискає пружину, відкриває сопла розпилювача крізь які паливо впорскується в сам циліндр. Коли тиск падає голка опускається, закриває сопла і припиняє уприскування палива. Тиск регулюють регулювальним гвинтом.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння