Паливна апаратура

Запчастини до паливної апаратури оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Виберіть категорію запчастин для паливної апаратури:


ᐉ Паливна апаратура від Мотор-Агро

Запчастини і деталі до паливної апаратури

ТНВД

ТНВД потрібні з метою забезпечення і подачі в циліндр дизельного палива під необхідним тиском і в чітко встановлений момент точно отмеренной порції палива. Знаходяться в основному в завалах блоку для V-образного дизеля або ж безпосередньо збоку на блоці при рядном розташуванні циліндрів. На ТНВД паливо з бака подають в більшості випадків за допомогою доп. ТН низького тиску (помпою). ТНВД зазвичай створює тиск в межах 150-220бар, а на сучасній техніці до 1600бар і понад цього.

Насос-форсунка

Ставилися на деякі дизельні двигуни до 70-х років. В даний час проглядається тенденція до повернення установці індивідуальних паливних насосів для кожного циліндра.

Common Rail

В такому випадку Common Rail насос нагнітаючи паливо під великим тиском (до 2-х тисяч бар, залежно від обраного режиму роботи) в загальну паливну магістраль, з кот-ой паливо впорскують в циліндр за допомогою роздільним способом керованих форсунок. Є найсучаснішою паливною апаратурою дизеля. Їх недоліків потрібно відзначити її прискіпливість до якості і чистоти палива але по ККД їй поки немає рівних - високий ККД.

Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння