Сівалка універсальна СУПН

Запчастини на сівалки для грунтообробного обладнання

Апарати висівають, банки, бункери, вали сівалки, вентилятори, вилки, гвинти, повітроводи, воронки, ворушилки, втулки, диски, загортачем, заслінки, зірочки, зубчатки, кардани, колеса прикатуючі, ковпачки, корпуси вентилятора, кронштейни, кришки, куліси, механізми, наконечники, натяжнікі, осі, пневмопроводів, підшипники, полози, прокладки, пружини, п'яти, розтруби, ремені, ролики, ротори вентилятора, важелі, секції сівалки, системи сигналізації, сошники, маточини, стяжки, тукопроводи, шаблони сівалки, шарніри, шкали, шланги, штанги, штуцери, ежектори...


ᐉ Запчастини для Сівалки універсальної СУПН від Мотор-Агро

Запчастини до сівалок універсальним СУПН-6 і СУПН-8

Використовуються для пунктирних посівів насіння кукурудзи, соняшнику та інших просапних культур з одночасним добривом окремо від насіння. Використовуються для робіт у всіх кліматичних поясах за винятком зон гірського землевозделиванія. Агрегатують їх з тракторами класу 1,4 т, такі як МТЗ і ЮМЗ. Може оснащуватися системою контролю процесу висівки насіння і рівня насіння і добрив в бункері. Виробляються 8-ми і 6-ти секційні. Ширина захоплення при цьому становить 5,6 і 4,2 ​​метра. До переваг можна віднести такі пункти, як зручність в зверненні, легкість в налаштуванні, а також простоту контролю процес посіву.

Принцип роботи сівалки

За допомогою механізму передач від опорно-приводних коліс здійснюється обертання семявисевающіх дисків, а також пружинних шнеків туковисівного апаратури. Вакуум в подковообразной порожнини кришки висіваючою апаратури формується за допомогою вентилятора, який приводиться в дію від гідромотора гідросистеми трактора, або за допомогою розрідження від вихлопу спеціальною трубою. З метою контролю величин розрядження на самому вентиляторі або на вихлопі ставлять регулювальні клапани з мембранними тягоміри, які вказують тиск.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння