Силосозбиральні машина КСС-2.6

Запчастини на Кормозбиральні машину КСС-2.6

Барабани, бруски, вали, вилки, гайки, головки, зірочки, корпуси, кришки, Ленікс, муфти, ножі барабана, ножі жатки, осі, планки, пластини, важелі, сигналізатори, транспортери, вушка шатуна, фланці, шайби, шарніри, шестерні, шківи, ​​шпильки, щоки...


ᐉ Запчастини для Силосозбиральної машина КСС-2.6 від Мотор-Агро

Запчастини до силосозбиральні машин КСС-2.6

Жатка здійснює зріз стебел кукурудзи і подачу їх на подрібнення апарат. До робочим органам відносять мотовило, ріжучий апарат і платформу з транспортером і делителями. Мотовило потрібно для підведення стебел на ріжучий апарат, також для підтримки їх при зрізі і укладанні після зрізу на транспортер. На вал наварені 2 диска до яких приєднані промені зі стяжками, які утворюють променеві пятіграннікі, в пази яких встановлюють промені з планками. Дана конструкція дає можливість змінювати діаметр мотовила використовуючи перестановку променів з планками в пази променевих 5-ти гранника.

Мотовило за допомогою підвісок закріплено на рамках, шарнірним способом скріплених з кронштейнами осн. рами. Рамки впираються на 2-х важелів підтримки, шарнірно пов'язані з платформою жатки. На лівій підтримки встановлений ГЦ підйому і спуску мотовила. Мотовило включається автоматично під час перекладу жатки з транспортного положення в робоче і вимикається під час підйому жатки в транспортне положення.

Ріжучий апарат виконаний косильним типом. При межрядьях 70см зрізає 4 рядка, 60 см з 5-ти. Ніж отримує привід кривошипно-шатунним механізмом, який з'єднується за допомогою карданних і ланцюгових передач з головним кард. валом машини. Ланцюговий-планчатий транспортер включає в себе з 4 нескінченні ланцюги, одягнені на зірочки верхнього ведучого вала і зірочки і ролики нижнього провідного вала.

Остов жатки утворений платформою з дільниками і копіюють черевиком. Платформа виготовляється маючи вигляд зварної рами складається з труб з обох сторін обмеженою щитами. Закінченням правого щита є польовий дільник має два варіанти роботи - активний і пасивний. Польовий дільник ножового типу включає в себе рамку і два сегментні ножа (активний і пасивний).

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння