Бурякозбиральні машини

Запчастини для бурякозбиральних машин замовити і купити в інтернет-магазині оптом і в роздріб ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Виберіть категорію запчастин для бурякозбиральних машин:


ᐉ Запчастини для Бурякозбиральної машини від Мотор-Агро

Запчастини і деталі до бурякозбиральних машин

Прибирання буряка в господарстві може бути модернізована повністю або частково. Часткова модернізація: свеклопод'емнік підкопує коріння, а потім робочі ручним способом витягують буряки з грунту, обрізають бадилля і очищають коріння від грунту. Повна модернізація: всі операції збирання виробляються комбайном 2-ма способами. В одному випадку все відбувається за допомогою комбайна - він займається і підкоп і витягом з землі за коріння бадилля, відрізає бадилля, очищає буряк від грунту і роздільним способом вантажить в транспорт.

Т.к. вітчизняні комбайни менш продуктивні використовується комплекс з двох одиниць - Ботвоуборочная та корінезбиральні машини. БМ-6 обрізає і вантажить бадилля, а КС-6 (РКС-6) підкопує і дістає коріння, виробляє їх очищення від грунту і навантаження на транспорт. Обидві машини працюють на одному полі, переміщаючись одна за одною. Машини у комплексу прибирального є Шестирядний, вони прибирають цукровий буряк, засіяну з міжряддями 45 сантиметрів.

Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння