Зернометальники та машини струму

Запчастини на зернометатели і машини струму

Барабани, вали, втулки, зірочки, ковші, корпуси, хрестовини, крильчатки, кришки, кулачки, муфти, накладки, осі, напівмуфти, рамки, редуктори, ремкомплекти, решета, скребки, маточини, транспортери, фіксатори, шестерні, шківи, ​​шпонки, щітки...


ᐉ Запчастини для зернометальників та машин струму від Мотор-Агро

Запчастини і деталі до зернокидач

Зернометатели c електричним приводом призначені для завантаження зерна в ТС, механічного перелопачування і форміровкі буртів зерна на відкритих токах в зерносховищах.

Опис конструкції машини зернокидача

Включає раму з ходовою частиною, транспортер для завантаження з 2-ма Т-образно розташованими живильниками; рамки поворотною, на яку встановлюється триммер механізму пересування і пульта управління.

Рама - це зварна конструкція, закріплена 3-х колісному ходу. Задні колеса, провідні напівмуфтами з'єднуються з півосями. Відключення муфт відбувається під час перевезення перевезення зернокидача ручним способом, буксирування і по черзі на поворотах. У передній частині через опорний коло кріпиться передній хід.

Складова конструкція корпусу триммера включає в себе дві жорсткі боковини з зафіксованих в них корпусами підшипників кришки і ведучого барабана. Тример в зборі монтують на поворотну рамку ЗМ і закріплюється до її поздовжніх кутиків. Поворот тріммера здійснюється ручним способом з пом. важеля з фіксатором для потрібного підйому відкидається носка. На плиті рами змонтований пост. замкнутий гальмо для фіксації поворотною рамки. Механізм самопересування включає в себе редуктор ходу з важелем управління, електричного двигуна і клиноремінною передачі. З метою запуску і зупинки електродвигуна на ЗМ встановлюють пульти управління.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння