Жатки

Жатка служить для скоса сільськогосподарських культур і транспортування скошеної маси на молотарку комбайнів (за умови прямого комбайнування) або для укладання скошеної маси безпосередньо на валок (за умови роздільного збирання).

Виберіть категорію запчастин:


ᐉ Запчастини для Жатки від Мотор-Агро

Запчастини і деталі до жниварок

Жатка, яка агрегатується з комбайном, можлива в платформенном або шнековом виконанні. Платформену застосовують виключно для скоса культур. Шнекову використовують як для прямого комбайнування, так у випадку з роздільним способом збирання. В окремому варіанті для скоса прибирається культури в валок на жатках використовують ріжучий апарат з мотовилом, і монтується стрічковий транспортер, а під час підбору розміщують підбирач і використовується шнек з похилою камерою (в цьому випадку ріжучий апарат з мотовилом простоюють).

Ріжучий апарат здійснює зріз стебел за принципом ножиць. Нерухомі пальці виготовляють з чавуну або сталі, і на них смотніровани пластини противорізу. Рухливі ножі жаток набираються з пластин-сегментів трикутної форми. Зріз здійснюється за допомогою зворотно-поступального руху ножа, в цьому випадку гострі ріжучі кромки сегментів ріжуть стебла.

Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння