Двигун СМД-21 НИВА

Запчастини на двигун СМД-21 для комбайна НИВА

Вали, глушники, картери, кожухи, корпуси муфти, патрубки радіатора, радіатори, ТКР, труби, центрифуги...


ᐉ Запчастини для Двигуна СМД-21 НИВА від Мотор-Агро

Запчастини до двигуна СМД-21 для комбайнів НИВА

На комбайн НИВА встановлюють 4-х тактний, 4-х циліндровий дизель циліндри в якому розташовані рядним способом, з рідинним охолодженням і з непоср. уприскуванням палива в наполовину розділену камеру згоряння, що знаходиться в поршні, з турбонаддувом.

Двигун СМД-21 включає в себе

  • блок-картер,
  • головки циліндрів
  • кривошипно-шатунний механізм
  • механізм газорозподілу
  • складальні одиниці систем живлення паливом, повітрям
  • системи змащення, охолодження і випуску
  • пусковий пристрій

Камера згоряння в поршні на моделях дизелів СМД-21,22,22А дельтоподібного форми (типу ЦНІДІ). Застосовується масляне охолоджування поршнів. Через це на блоці-картері є 4 відп. з форсунками. На виході з сопел форсунок, струмінь олії омиває дно поршня тим самим охолоджуючи його. Шток 3-х опорний приводиться в дію від коленвала через зубчасті колеса розподілу.

В його ТЗ входить фільтри грубої і тонкої очисток палива, насос паливний з регулятором і паливо-насосом, що підкачує, форсунки, паливопроводи низького і високого тиску а також бак паливний. У систему повітряного харчування входять складальні одиниці систем фільтрації повітря, турбокомпресор а також впускний колектор. Система випуску відпрацьованих газів включає в себе випускний колектор, випускну трубу і глушник шумів випуску.

Система мастила комбінована з маслом в нижній кришці картера. Масло під тиском потрапляє на найбільш навантажені деталі і зб. од., а саме на корінні і шатунні підшипники коленвала, підшипники розподільного, на деталям клапанного механізму, ТН, турбіну і на форсунки з метою охолодження поршнів. Решта поверхні двигуна схильні тертю змащуються шляхом розбризкування.

Система мастила складається з масляного насоса з маслопріёмніком, повнопотоковий центрифуги, масляного фільтра і радіатора. ПД і редуктор ПД мають незалежну мастило.

Система охолодження рідинна, примусового типу. Основні агрегати системи охолодження - це водяний насос разом з вентилятором, а також радіатор. Для передачі крутного моменту на робочі органи застосована фрикційна муфта зчеплення постійно-замкнутого типу.

Також дизелі даного типу обладнають шестеренними насосами для роботи гідравлічних механізмів. Є також посадочні місця для датчиків тиску масла, температури охолоджуючої рідини і сигналізації аварійного тиску масла.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння