Комбайн зернозбиральний КЗС-9 Славутич

Запчастини на зернозбиральний комбайн КЗС-9 Славутич

Вали, втулки, гідроциліндри, дошки, камінняуловлювач, кардани, кожухи, кільця, корпусу, муфти, надставки, ножі, осі, отсекачі, панелі, підбарабання, зв'язку, маточини, троси, труби, тяги, ущільнення, фланці, шарніри, шатуни, шнеки, щитки...


ᐉ Запчастини для Комбайна зернозбирального КЗС-9 Славутич

Запчастини до комбайна зернозбирального самохідного КЗС-9-1 Славутич

Універсальний комбайн відповідний для роботи на різноманітних культурах в комплекті з пропонованим навісним обладнанням. Працює з великою виробляє. сост. до 16 т/год за умови забезпечення якісним обмолотом. Конструкція дозволяє працювати на засміченою і вологому грунті здійснюючи збірку з 35 до 50 га/день. Схема компонування кабіна-бункер-двигун дає стабільність пересування з високою транспортировочной швидкістю без жодного "галопування" і з надійністю управління, і з хв. ремінних і ланцюгових передач поряд з доступністю елементів приводів і комфорт для комбайнерів.

Переваги комбайна КЗС-9-1

Кожен новий сезон підносить нові різні складності в прибиранні яка тим не менш повинна виконуватися надійно і з високою продуктивністю. Комбайни "Славутич" можуть оптимально відповідати всім цим вимогам. Механізми приводу і високопродуктивні гідросистеми оптимально відповідають параметрам комбайна і способ.отлічной передачі енергії до робочих органів від двигуна.

Коробка швидкостей з 4-ма діапазонами для переміщення вперед і назад. Вибір виробляють за допомогою механізму перемикання діапазонів. Гідростатичний привід демонструє переваги під час виконання повороту і руху вперед-назад без необхідності вимикання зчеплення і переходів на інші передачі. Велику увагу приділяють створенню комфорту для комбайнера, максимально знизивши його стомлення і зберегти його високу продуктивність протягом зміни.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння