Підбирач

Запчастини на підбирач для комбайна ДОН-1500

Болти, вали, вкладиші, зірочки, колеса, пальці, полотна, пружини, фіксатори, ланцюги, шківи...


ᐉ Запчастини для Підбирача від Мотор-Агро

Запчастини до підбирач для комбайнів ДОН-1500

За умови домінування роздільного способу збирання на саму молотарку навішують платформу-підбирач яка складається з полотенно-транспортерного підбирача, платформи з шнеком, приставкою а також механізму приводу і з шириною захвату платформи 3.4 м.

Барабанний підбирач складається з: барабан, кільця-скати, боковини, опорні башмаки і механізм приводу. У барабані є два диска, в отворах кіт-ого розташовані 4 осі. На них стоять парні пружинні пальці, які обертаються між кілець-скатів. На трубах зліва розташовані кривошипи, ролики яких прокочуються по профільованою доріжці боковини. Через це пальці знизу виступають з-за кілець-скатів, захоплюють стебла, піднімають їх на платформу жниварки і входять потім в простір під кільцями верхній частині підбирача.

Швидкість роботи полотна підбирача і частоту обертання його барабана регулюють і змінюють варіатором мотовила. На великій швидкості транспортера або частоті обертання барабана і маленькій швидкості самого комбайна трапляється розрив валка і вибивання зерна з колосків, а при маленькій частоті і великій швидкості стебла самі вивантажуються перед підбирачем.

Підбирач необхідно ставити так, щоб закінчення пальців трохи торкалися до поверхні грунту і одночасно повн. могли захопить стебла, які лежать безпосередньо на землі. Регулюють положення пальців копіюють башмаками жаток.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння