Бункер

Запчастини на бункер для комбайна ДОН-1500

Вали, втулки, горловини, зірочки, кожухи, корпуси, крильчатки, осі, підшипники, редуктори, стакани, маточини, сфери, шестерні, шківи, ​​шнеки. ..


ᐉ Запчастини для Бункерів від Мотор-Агро

Запчастини до бункера для комбайна ДОН-1500

Бункер потрібен для збору обмолотом зерна для подальшої вивантаження його в ТС. Бункер включає: корпус з вивантажним пристроєм з механізмом включення і заслінками горизонтального шнека, розподільний шнек, віброустройства з гідроприводом, привід вивантажувального шнека і шарнірно-відкидна кришка з механізмом подпружініванієм. Бункер укомплектований плафон освітлення, сигналізатор заповнення, кронштейн проблискового ліхтаря, лобовий і бічний щитки огорожі. На правій і задній стінках бункера є оглядові вікна для контролю за наповненням бункера. Вивантажний пристрій включає горизонтальний і похилий вивантажувальні шнеки, спарених особливим патрубком з автоперекритіем вихідного вікна.

Чи включають його тільки ви разі якщо колінвал двигуна обертається з низькою частотою а згодом частоту можна збільшити до максимальної. Вібратори включають тільки після включення вивантажного шнека. Розподільчий шнек потрібен для поширення зерна по всьому об'єму бункера. Шнек знаходиться вгорі і включає в себе кожух і шнек з переривчастим становищем витків. За допомогою пасової передачі від контрпріводного вала активується сам шнек.

Кришка бункера дає більшу наповнюваність бункера зерном і оберігають елементи зернових елеваторів від перевантажень на моменти дозаповнення бункерів. З цією метою кришка бункера виготовлена ​​у вигляді шарнірно-відкидна з механізмом подпружініванієм. Стулки кришки закріплені на корпусі бункера за допомогою шарнірів, а вільні боку пов'язані блоком пружин з гвинтовим хутро-змом регулювання. Бічні стінки не дають прокидатися зерну при заповненні бункера.

В момент заповнення бункера розподільний шнек відправляє зерно по своїй осі на обидві сторони і верх бункера. Кришка бункера на якій є блок пружин не дає зерну підніматися вгору створюючи тим самим умови для заповнення повного об'єму розсуваючи при цьому стулки кришки знижуючи цим навантаження на елеватор. Гвинтовим механізмом контролюють зусилля пружинного блоку.

віброустройства потрібно для видалення сводообразовании і збільшення швидкості вивантаження вологого зерна і ін. Культур. З цієї ценлью бункер оснащений віброустановці.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння